Youri Lebens

Youri is binnen het team van Exaedes Bouwrealisten een Junior Projectmanager met een facilitaire achtergrond. Een van de belangrijkste kenmerken van Youri is dat hij enorm leergierig en ambitieus is. Youri heeft al vroeg in zijn carrière een interesse ontwikkeld voor vastgoed en projectmanagement. Hierbij valt te denken aan projectontwikkeling, renovatie projecten, verbouw- en nieuwbouwprojecten. Zijn interesse is tevens bevestigd door het volgen en afronden van de opleiding Elementaire Bouwkunde A. Aan de hand van deze opleiding heeft Youri een pakket aan fundamentele bouwkennis bij elkaar gesprokkeld. Youri is vastberaden om binnen het team van Exaedes Bouwrealisten meer ervaring op te doen in bouwprojecten en streeft ernaar om zich later een volwaardig Projectmanager Bouw te mogen noemen.

Door Youri’s facilitair oogpunt weet hij maar al te goed hoe belangrijk een zorgvuldige voorbereiding en aanpak is en wat dit betekent voor het eindresultaat van een project. Bovendien begrijpt hij de gebruiker(s) en kan hij de behoeften van de opdrachtgever vertalen naar een optimaal projectresultaat. Tevens hecht Youri veel waarde aan een fijne werkomgeving voor iedereen. Hij zorgt er dan ook voor dat elke stakeholder zich comfortabel en gehoord voelt, waardoor het project gezamenlijk tot een succes zal worden geleid.

Bekijk meer van onze mensen

Voor alle fasen van een project hebben wij specialisten in dienst die zowel totaalprojecten als deel- en turn- key projecten uitvoeren.

Direct contact

T +31 (0)475 31 00 28

M +31 (6) 29 79 92 01

E ylebens@exaedes.nl