Stans Boers

Stans is een leergierige starter in het vakgebied, met nauwkeurigheid en planmatigheid als kernkwaliteiten.

Na haar bachelor Bouwkunde aan de TU in Eindhoven succesvol afgerond te hebben, zet Stans zich in voor Exaedes als assistent projectmanager. Binnen haar opleiding heeft Stans een brede basis als bouwkundig ingenieur opgedaan, waarbij ontwikkeling van vastgoed en omgeving haar het meest interesseren. Hieronder valt ook het thema duurzaamheid wat op de Technische Universiteit een steeds belangrijker onderdeel van het portofolio is geworden.

Binnen Exaedes vervult Stans een ondersteunende taak met werkzaamheden binnen verschillende lopende projecten. Hierbij is haar voornaamste doel om zoveel mogelijk te proeven van de diverse werkzaamheden als projectmanager en tegelijkertijd een waardevolle toevoeging te bieden binnen het team van Exaedes. Met haar nauwgezette persoonlijkheid zal Stans elke uitdaging met beide handen aanpakken.

Gelijktijdig zal Stans haar studie vervolgen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen met de master Spatial Planning. Hierbij specialiseert zij zich in planning, grond- en vastgoedontwikkeling.

Bekijk meer van onze mensen

Voor alle fasen van een project hebben wij specialisten in dienst die zowel totaalprojecten als deel- en turn- key projecten uitvoeren.

Direct contact

T +31 (0)475 31 00 28

E sboers@exaedes.nl