Nadine Geelen

Nadine is een gedreven en onderzoeksgerichte teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel voor haar werkzaamheden.

In een project is Nadine het liefste vanaf de initiatief fase betrokken: een idee vormgeven en uitwerken naar duidelijke uitgangspunten die de basis vormen voor het project. Om er vervolgens voor te zorgen dat hetgeen op papier bedacht is ook daadwerkelijk verwezenlijkt kan worden. Het organiseren van projecten is haar op het lijf geschreven waarbij zij graag betrokken blijft bij de daadwerkelijke realisatie. Waar nodig met de voeten in de klei.

“Open en eerlijk met elkaar communiceren is een belangrijke voorwaarde”

Diversiteit in projecten en opdrachtgevers is iets wat bij Nadine past. Naast projectmanagement is ook het opstellen van een businesscase, bestemmingsplan en strategisch vastgoedplan haar niet vreemd.

Vanuit elk project en bij elke opdrachtgever kun je weer nieuwe dingen leren die toegepast kunnen worden bij het volgende project. Zo zijn in het verleden zelfs detacheer uitstapjes naar o.a. facility management gemaakt.

Als mensen mens verbindt Nadine mensen aan elkaar om uiteindelijk samen de dingen zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Bekijk meer van onze mensen

Voor alle fasen van een project hebben wij specialisten in dienst die zowel totaalprojecten als deel- en turn- key projecten uitvoeren.

Direct contact

T +31 (0)475 31 00 28

M +31 (0)6 11 40 09 29

E ngeelen@exaedes.nl