Xaviera Burón Klose

Xaviera is van origine architect, maar realiseerde zich al snel dat Bouwadvies en -management beter bij haar passen. Ze richt zich daarbij vooral op de gebruikerskant. Door haar architectuurachtergrond weet Xaviera de brug te slaan tussen eindgebruiker er uitvoering.

“Bouwen lijkt eenvoudig, maar de weg er naartoe is dat niet. ”

Er zijn legio mogelijkheden om tot een gebouw te komen, maar een gebouw moet wel passen bij de wensen en visie van een opdrachtgever. Vanaf de initiatieffase moeten er veel beslissingen worden genomen die impact hebben op het eindresultaat, dat is niet altijd even makkelijk. Xaviera weet visies van gebruikers om te zetten in duidelijke programma’s van eisen zodat architecten en adviseurs hiermee aan de slag kunnen. Anderzijds vertaalt de informatiebehoefte van architecten, adviseurs en aannemers naar ‘Jip en Janneke-taal’ en weet ze zo opdrachtgevers actief te betrekken in het proces. Kenmerkend aan Xaviera is haar eerlijkheid en oprechte passie voor het vak. Alleen door eerlijk en open te communiceren houden we de basis van een goede werkrelatie in stand. “Soms worden er dingen gezegd en besloten die niet leuk zijn, maar uiteindelijk is dat in het belang van een succesvol project.” Als het nodig is duikt Xaviera ergens inhoudelijk helemaal in, zal ze tot in de puntjes uitzoeken hoe het zit en in detail uitwerken hoe iets moet. Alles om er zeker van te zijn dat hetgeen ze uitwerkt ook daadwerkelijk helemaal correct is.

Bekijk meer van onze mensen

Voor alle fasen van een project hebben wij specialisten in dienst die zowel totaalprojecten als deel- en turn- key projecten uitvoeren.

Direct contact

T +31 (0)475 31 00 28 M +31 (6) 11 66 91 00 E xburonklose@exaedes.nl