Xaviera Burón Klose

Xaviera is van origine architect, maar realiseerde zich al snel dat bouwadvies en -management beter bij haar passen. Ze richt zich daarbij vooral op de gebruikerskant. Door haar architectuurachtergrond weet Xaviera de brug te slaan tussen eindgebruiker en uitvoering.

“Bouwen lijkt eenvoudig, maar de weg er naartoe is dat niet.”

Er zijn legio mogelijkheden om tot een gebouw te komen, maar een gebouw moet wél passen bij de wensen en visie van de opdrachtgever. Vanaf de initiatieffase moeten er veel beslissingen worden genomen die impact hebben op het eindresultaat. Dat is niet altijd even makkelijk. Xaviera weet de uiteenlopende visies van gebruikers om te zetten in duidelijke programma’s van eisen, zodat architecten en adviseurs hiermee aan de slag kunnen. Anderzijds vertaalt zij de informatiebehoefte van architecten, adviseurs en aannemers naar ‘Jip en Janneke-taal’ en weet zij zo opdrachtgevers actief in het proces te betrekken.

“Soms worden er dingen gezegd en besloten die niet leuk zijn, maar uiteindelijk wél in het belang van het projectsucces zijn.”

Kenmerkend aan Xaviera is haar eerlijkheid en oprechte passie voor het vak. Slechts door eerlijk en open te communiceren houden we een vruchtbare werkrelatie in stand. Indien nodig duikt Xaviera ergens inhoudelijk helemaal in om tot in de puntjes uit te zoeken hoe het zit en in detail uit te werken hoe iets moet. Voor haar gaat geen brug te ver om er zeker van te zijn dat wat ze uitwerkt daadwerkelijk ook helemaal correct is.

Bekijk meer van onze mensen

Voor alle fasen van een project hebben wij specialisten in dienst die zowel totaalprojecten als deel- en turn- key projecten uitvoeren.

Direct contact

T +31 (0)475 31 00 28

M +31 (6) 11 66 91 00

E xburonklose@exaedes.nl