Han Joosen

Deskundig, gedreven, betrokken en met een scherp oog voor de complexe realiteit. De van oorsprong weg- en waterbouwkundige deed een rijke ervaring op als (inter)nationaal projectmanager bij o.a. McDermott International, Heerema, HBG, Twynstra Gudde en directeur BAM Utiliteitsbouw Roermond.

In de zomer van 2004 startte hij Exaedes Bouwrealisten. Han is een teambuilder die met respect voor ieders belangen zorgt voor eenheid en wederzijds respect binnen het bouwteam.

“Han zorgt voor eenheid en wederzijds respect binnen het bouwteam.”

Bouwrealisme

Han is een bouwrealist. Dat betekent dat hij vanuit kennis en ervaring in een hoog tempo de ambities van opdrachtgevers vertaalt in concrete uitgangspunten en duidelijke programma’s van eisen en wensen. Deze begindefinitie is de katalysator én begrenzer van het project dat verder strak wordt gestuurd op grond van bouwkundige, technische en bedrijfskundige randvoorwaarden. Han wordt daarnaast regelmatig gevraagd om vastgelopen bouwprojecten weer ‘van de grond te tillen’. Zijn bouwrealisme heeft hier een extra betekenis, omdat hij altijd werkt vanuit de ambitie om een project inhoudelijk te laten slagen.

“Zolang mensen druk zijn met schuld, boete en juridische procedures, wordt er geen enkele steen op de andere gelegd.”

Bekijk meer van onze mensen

Voor alle fasen van een project hebben wij specialisten in dienst die zowel totaalprojecten als deel- en turn- key projecten uitvoeren.

Direct contact

T +31 (0)475 31 00 28
M +31 (6) 21 55 21 63
E hjoosen@exaedes.nl