Mensen

Onze mensen

Onze kernwaarden vatten precies het gevoel samen dat we willen uitstralen naar opdrachtgevers en naar elkaar. Zij staan voor onze identiteit en onze manier van werken.

Professioneel, integer, creatief en vanuit een persoonlijke benadering treden de medewerkers van Exaedes Bouwrealisten op als adviseur, ketenpartner, proces-, project- of programmamanager voor uw huisvestingsvraagstukken.

De projectmanagers van Exaedes zijn veelzijdig en hebben een goed beeld van de inbreng van alle betrokkenen bij een bouwproject. Denken en doen zijn verenigd. Wij respecteren de verschillende belangen van alle betrokkenen en zijn altijd eerlijk en realistisch. Hulp bieden, vertrouwen creëren en tot het uiterste gaan om tot een oplossing te komen zit in ons bloed. Daaraan ontlenen wij onze effectiviteit.

Langetermijnprocessen overzien wij in alle abstractie, terwijl we tegelijkertijd met de laarzen in de modder staan en haarfijn weten hoe gebouwd moet worden. Zo houden we uw project op koers en zorgen wij ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen.

Hoe doen wij dit ? Heel simpel, door te luisteren naar (eind)gebruikers  én te begrijpen hoe de (eind)gebruikers gebruik maken van de huisvesting. Huisvesting die dient te fascineren, inspireren, stimuleren en bovenal faciliteren.

“Wij acteren op een open, beschouwende manier. Daarom denken wij soms anders, out of the box. Dat leidt niet zelden tot onverwachte maar betere oplossingen.”

Wij vinden het uitwerken van huisvestingsvraagstukken een teamsport in optima forma. Exaedes Bouwrealisten speelt hierin een belangrijke rol. Wij hebben oog voor de gebruiker, organisatie én omgeving. Zo zorgen wij voor een optimale aansluiting tussen gebouw, gebruikers en gebruikspatronen. Hoe wij dit doen? Heel simpel, door te luisteren naar (eind)gebruikers en te begrijpen hoe ú gebruik maakt van uw huisvesting. Huisvesting die dient te fascineren, inspireren, stimuleren en bovenal te faciliteren. Wij helpen u graag om zo’n geweldige omgeving te realiseren!

Maak kennis met ons:

Han Joosen

Nadine Geelen

Kantoorhond Chloë

Mischa de Rooij

Youri Lebens

Xaviera Burón Klose

Stans Boers