Project- en Procesmanagement

Project- en Procesmanagement

Vanuit de jarenlange ervaring binnen het bureau, zowel aan de uitvoeringskant als aan de opdrachtgeverskant, zijn de projectmanagers van Exaedes sterke huisvestingspartners en procesbeheersers. De kracht en daarmee het onderscheid  van het bureau zit vooral in het feit dat wij  daarnaast altijd ook nog op inhoud sturen, hetgeen vaak ontbreekt.

Wij adviseren over Het Nieuwe Werken, over gebouwontwikkeling en onderhoud, maar ook hoe een theater er functioneel uit zou moeten zien, hoe de beleving van een congrescentrum ontwikkeld zou kunnen worden, hoe duurzaamheid gestalte krijgt. Wij dagen de ontwerpers en adviseurs altijd uit in onze projecten, van stedenbouw tot inrichting.

Passie voor het vak, kennis en ervaring, maar vooral gedrevenheid om dingen voor elkaar te krijgen.

Naast het organiseren van het project kijken we ook naar bouwkundige zaken, constructies, installaties, duurzaamheid, en maken wij in korte tijd gedegen kostenramingen voor deze aspecten. Dat is één van de redenen waarom wij goed zijn in bruggen slaan tussen ontwerp en ontwikkeling, en daarnaast uitvoering. Zo houden wij elkaar en onze projectdeelnemers scherp.

Han Joosen staat u graag te woord om vragen te beantwoorden en u extra informatie te verschaffen.