Bureau

Onze missie

Exaedes Bouwrealisten is een onafhankelijke zakelijk dienstverlener die werkt voor  overheid, semi-overheid en bedrijven. Exaedes ondersteunt haar opdrachtgevers  bij het duurzaam ontwikkelen, realiseren, gebruiken en beheren van gebouwen en gebieden. Wij bieden huisvestingsadvies, ook in organisatorische huisvestingsvraagstukken, proces-,  project- en bouwkostenmanagement, uitvoeringsbegeleiding  en alle daarmee gerelateerde vastgoed- en bouwadviezen.

Wij staan voor een samenwerking in de totale projectketen, die voor alle spelers tot een optimale prestatie in huisvestingsproject moet leiden.  Daarmee ambiëren wij om de faalkosten en verborgen kosten in onze projecten zo klein mogelijk te maken. Wij doen dat door de ambities en wensen van onze opdrachtgevers optimaal te matchen met de  (technische)  implicaties van een huisvestings- of bouwvraagstuk. Wij definiëren grondig wat moet worden bereikt. Dit leidt tot de scherpe solide basis die ervoor zorgt dat projecten binnen de afgesproken grenzen van tijd, geld en kwaliteit wordt gerealiseerd.

“Wij brengen vanuit ervaring ook alternatieve voorstellen in, die vaak blijken te werken.”

We doorgronden bestuurlijke dynamieken, kennen de bouwplaats als geen ander en ook de procedures en juridische voorwaarden zijn helder. Zo slaat Exaedes Bouwrealisten de brug tussen idealen en realisatie.

De  projectmanagers van Exaedes zijn veelzijdig en hebben een goed beeld van de inbreng van alle betrokkenen bij een bouwproject. Denken en doen zijn verenigd. Respect en vertrouwen zijn de basis. Lange termijnprocessen worden in alle abstractie overzien terwijl we tegelijkertijd met de laarzen in de modder exact weten hoe gebouwd moet worden.

Onze opdrachtgevers verwachten van ons dat we voorkomen dat we met z’n allen de verkeerde kant oplopen. Wij acteren vanuit een open, beschouwende manier. Daarom denken we soms anders, out of the box. Dat leidt vaak tot onverwachte maar betere oplossingen.