News

Bouwmanagement Romeins Museum de Thermen

Bouwmanagement Romeins Museum de Thermen

Met het Romeins badhuis heeft Heerlen een verborgen schat, een archeologisch rijksmonument van (inter)nationale allure in huis. Het is een sleutelobject binnen Romeins Heerlen en Romeins Zuid-Limburg.  Met trots kunnen wij delen dat wij in opdracht van, maar vooral samen mét, de Gemeente Heerlen werken als bouwmanager aan de plannen om deze Romeinse parel een nieuw onderdak te geven en het bestaande Thermenmuseum door te ontwikkelen tot een eigentijds en nieuw Romeins Museum. Met de (op 8 december) door het college uitgesproken ambitie, zet het Romeins Museum de Thermen koers op vernieuwing en kwaliteit; van een ruwe diamant naar een sprankelend museum over het Romeinse leven in de regio. Meer weten? Ontwikkeling Romeins Museum de Thermen (heerlen.nl)