News

Zaterdag 15 juni opent Tapijnkazerne Maastricht haar deuren!

Zaterdag 15 juni opent Tapijnkazerne Maastricht haar deuren!

Dag van de Bouw & Dag van de Architectuur 2019.
Met ‘leren’ als verbindend thema werken de Universiteit Maastricht (UM), Gemeente Maastricht en Provincie Limburg samen om de voormalige Tapijnkazerne nieuw leven in te blazen. Het gebied verandert de komende jaren in een openbaar park, met gebouwen die bedoeld zijn voor onderwijs, onderzoek en horeca voor een breed publiek. Tapijn wordt een plek waar de studenten, bedrijven en inwoners van de stad elkaar ontmoeten.

Op zaterdag 15 juni aanstaande tijdens de Dag van de Bouw én de dag van de Architectuur kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen bij de Tapijnkazerne in Maastricht. Van 10.00u tot 16.00u is de bouwplaats opengesteld voor publiek. Tijdens deze dag zal zowel de Bouw als de architectuur centraal staan.

De toegang is deze dag gratis. Houd er rekening mee dat er weinig parkeergelegenheid (betaald) is, dus kom op de fiets of met het openbaarvervoer.

Meer informatie over de Dag van de Bouw is te vinden op www.dagvandebouw.nl.

We zien jullie graag op 15 juni!

Locatie:
Tapijnkazerne 20, 6211 ME Maastricht