Nieuws

Onze nieuwe collega Roel Pluijmen

Een nieuwe baan, nieuw bedrijf, nieuwe collega’s en nieuwe projecten. Daar hoort ook een korte introductie bij op de nieuwe website.

Ik ben Roel Pluijmen, 27 jaar oud en woonachtig in Maastricht. Tijdens mijn studie Building Technology aan de Technische Universiteit van Eindhoven heb ik mogen proeven van het ontwerpen, uitvoeren en managen van enkele projecten. Het hoogtepunt was tijdens mijn afstuderen waar ik de grootste ijskoepel ter wereld heb mogen ontwerpen en realiseren. Hier is ook mijn interesse voor de managementkant van de bouw ontstaan, welke voorheen gedurende de studie minder aan bod was gekomen.

Na mijn studie heb ik me dan ook vooral gericht op vacatures gericht die te maken hadden met de  management aspecten van de bouw. Van junior projectmanager tot management trainees. Dit bleek erg lastig met weinig werkervaring tijdens de studie. Uiteindelijk kwam ik dan ook via een werkervaringsplek terecht bij Exaedes Bouwrealisten. Tijdens deze werkervaringsperiode heb ik veel geleerd over de projecten, expertises en ervaring van het bedrijf. Door de kleine omvang is onderling contact erg belangrijk. Hierdoor voelde ik me al snel onderdeel van de groep. Ik mocht al snel veel gesprekken bijwonen en documenten maken ter ondersteuning van verschillende projecten. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van het gehele bouwproces dat Exaedes tijdens de projecten doorloopt.

Met het einde van mijn werkervaringsperiode in zicht kreeg ik te horen dat ik mocht blijven werken bij Exaedes. Goed nieuws dus om na een succesvol en leerzaam traject aan de slag te gaan bij een bedrijf dat het bouwproces van begin tot eind mee maakt. Wellicht mag ik jullie dan ook binnenkort ontmoeten bij het volgende project.