Nieuws

Exaedes.nl in een nieuw jasje

Exaedes.nl in een nieuw jasje

Met de huidige snelheid van communicatieontwikkelingen en informatievoorziening konden we bij Exaedes natuurlijk niet achterblijven. Na enkele weken voorbereidingen presenteren we met trots onze nieuwe website!

De nieuwe website sluit nu beter aan op de transparante, open en persoonlijke benadering van Exaedes. De website richt zich vooral op een aantrekkelijke vormgeving en hoge gebruiksvriendelijkheid. Een kort en duidelijk menu zorgt ervoor dat je snel vind wat je zoekt. Door meer gebruik te maken van visuele aspecten en duidelijke foto’s van de verschillende projecten die Exaedes de afgelopen jaren heeft mogen maken krijgt de bezoeker al snel een duidelijk beeld van de werkzaamheden die wij in de bouw uitvoeren.

In de nabije toekomst zal de website verder worden aangevuld met projecten en ontwikkelingen van het bedrijf. Mocht je toch al een vraag hebben of ben je gewoon geïnteresseerd in onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op.