Nieuws

Een spannende voorstelling

Een spannende voorstelling

Een van de lopende projecten bij Exaedes is de Schouwburg in Venray. Om een boost te geven aan het cultuuraanbod in Venray en omstreken wordt er een nieuwe, platte zaal gebouwd en worden grote delen van de schouwburg gerenoveerd.

Na vele maanden van voorbereidingen, vergaderingen en gesprekken tussen opdrachtgever, gemeente en het bouwteam is het moment bijna aangebroken; de bouwperiode.

Deze zomer zullen de bouwwerkzaamheden starten voor de Schouwburg in Venray, waarbij we een spannende periode tegemoet gaan om de bouwwerkzaamheden uit te voeren zonder het theaterprogramma van de Schouwburg aan te passen. Doordat het project gefaseerd wordt uitgevoerd zullen er verschillende oplevermomenten zijn voor de eindoplevering. Hierdoor kunnen de geplande voorstellingen van de Schouwburg volgens verwachting plaatsvinden.